Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Kanelimamma Oy, Helsinki, Suomi. Y-tunnus 3115303-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 14% tai 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postituskustannusten muutoksiin.
TILAAMINEN
Lahjapakkaukset tilataan Kanelimamman verkkokaupan kautta: www.kanelimammankauppa.com. Vahvistamme kaikki tilaukset sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Mikäli tilauksen tekeminen verkkokaupasta ei jostain syystä onnistu, niin voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: info@kanelimamma.com tai puhelimitse arkisin 9-16 p. 044 385 4723.
TOIMITUS
Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle valitsemaasi yhteen toimitusosoitteeseen. Toimitusmaksu on alkaen 5,90€ ( alle 5 kg. Hinta riippuu tilauksen painosta) ja tuotteet toimitetaan Postnordin välityksellä toimitusosoitteen lähellä olevaan pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen. Saapumisilmoitus saapuu tekstiviestillä, joten muistathan varmistaa tilausvaiheessa joko oman tai lahjansaajan puhelinnumeron. Toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää tilauksen maksamisesta. 
Kanelimamma ei vastaa lähetyksistä, joissa on väärä toimitusosoite tai puhelinnumero, joten varmistathan, että kirjoitat tilaukseen validit yhteystiedot, kiitos. Jos yhteystieto on väärä ja paketti palautuu Kanelimammalle, perimme palautuksesta 5,90€.
MAKSU

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

PALAUTUS
Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan. Huomaathan kuitenkin, että elintarvikkeilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Palautusoikeutta ei myöskään ole, jos tuotetta on käytetty. Mahdolliset reklamoinnit voi lähettää sähköpostitse: info@kanelimamma.com
Palautuksesta aiheutuvat rahtikustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautamme rahat palautetuista tuotteista suoraan asiakkaan tilille noin viikon sisällä tuotteen saapumisesta. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, lähetä aina ennen palautusta sähköpostilla tieto palautuksesta info@kanelimamma.com.
 
FORCE MAJORE
Kanelimamma Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kanelimamma Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin myyntiehtoihin.